آزمایشگاه
کیفیت محصولات تولیدی و همچنین کسب رضایت مشتری همواره مورد توجه مجموعه کی پلاستیک بوده است.
به همین منظور تمامی محصولات تولید شده به صورت دوره ای مورد ارزیابی و کنترل کیفیت قرار می گیرند. کیفیت بالای قوطی و سطل های تولیدی، تضمین عدم وقوع خسارت های احتمالی در پروسه انبار و حمل و نقل است.
تست نشتی
تست نشتی (Leak Test) یا تست آب بندی مهم ترین مرحله فرآیند کنترل کیفیت (QC) می باشد. ظروف تولیدی از آب پر شده و پس از پلمپ شدن، مورد ارزیابی فنی قرار می گیرند.تست فشار گاز
سطل و قوطی های کی پلاستیک در بسته بندی محصولات متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. طیف گسترده ای از مشتریان از این ظروف جهت بسته بندی مواد شیمیایی و اسیدی بهره می برند. برخی از این مواد ممکن است فرار باشند و یا تولید گاز کنند که می تواند منجر به باد شدن، ترک خوردن و شکستن ظرف گردد. برای انجام تست فشار گاز ظرف مورد نظر با هوا یا گاز پر شده و در شرایط آزمایشگاهی از جهت بالا تحت فشار قرار می گیرند. بالا بودن مقاومت ظروف در تست فشار گاز تضمین عدم ترکیدگی و پارگی آن ها است.تست پرتاب
وارد شدن ضربه و سقوط آزاد بسته بندی هر محصولی بخش اجتناب ناپذیری از فرآیند انبار و پخش می باشد، تهیه ظروف با کیفیت به میزان قابل توجهی خسارات احتمالی را کاهش می دهد. در تست پرتاب، سطل از آب پر شده پس از پلمپ شدن، توسط دستگاه مخصوص تا ارتفاع 3 تا 5 متری (بسته به حجم ظرف) بالا رفته و رها می شود؛ بدین سبب مقاومت ظروف نسبت به ضربه و سقوط مورد ارزیابی قرار گرفته تا اطمینان حاصل شود که ظروف تولیدی برای بسته بندی محصول تولید کنندگان مناسب اند.تست جاده
سطل و قوطی های تولید شده در کارخانه کی پلاستیک به تولید کنندگان در سراسر ایران ارسال می شود. واحد های تولیدی پس از پر کردن ظروف و پلمپ کردن آن ها را به مقاصد متعددی ارسال می نماید. در آزمایشگاه شرایطی مشابه آنچه در خودرو حمل رخ می دهد شبیه سازی می شود تا از عدم نشتی و خرابی های احتمالی اطمینان حاصل می شود.تست انبارش
پس از پر شدن سطل ها در واحد های تولیدی، ممکن است از چند روز تا چند ماه در انبار دپو شوند. به طور معمول در انبار ها بسته به حجم سطل، آن ها را در ستون های 3 تا 5 عددی روی هم چینش می کنند. کیفیت پایین سطل می تواند در این مرحله خسارت های مالی را به همراه داشته باشد. در تست انبارش سطل ها از آب پر شده و به صورت دوره های یک هفته ای، دو هفته ای، یک ماه و در برخی موارد دوماه روی هم انبار می شوند. نتایج این آزمایشات ثبت شده و در روند کار مورد استفاده قرار می گیرند.تست مقاومت دستگیره
کی پلاستیک همواره با دقت در جزئیات، در پی تولید محصولات با کیفیت و متمایز از محصولات مشابه موجود در بازار بوده است. این حساسیت حتی بر روی دسته سطل ها نیز وجود دارد. با تست های دوره ای بر روی دسته های پلاستیکی و فلزی ظروف، مقاومت دستگیره مورد بررسی می گیرد. در طی این آزمایش سطل از آب پر شده، درب آن پلمپ می شود. دسته سطل را با ریسمانی محکم می بندند و از ارتفاع حدود یک تا یک و نیم متر رها می کنند تا به صورت معلق قرار گیرند. تمامی مراحل تولید سطلل از تولید و طراحی قالب و خرید مواد اولیه تا تمام آزمایشات بعد از اتمام تولید با دقت بالا و نظارت متخصصان فنی صورت پذیرد تا محصول نهایی ارائه شده به شما مشتریان گرامی از بالاترین کیفیت برخوردار باشد.